Maathaarwerken

Er gaat natuurlijk niets boven uw eigen haar. Maar wordt uw eigen haar zichtbaar dunner of bent u kaal, dan is een maathaarwerk van Haartendens een goede oplossing en niet van echt te onderscheiden en is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen.

Aan de hand van het gevoerde intakegesprek wordt er een ontwerp gemaakt. Eerst wordt er een mal van uw hoofd gemaakt en vervolgens wordt de order van het haarwerk samen met u verder vastgesteld, zoals;

  • De basis (base) van onze maathaarwerk bestaat uit huidgaas. Het huidgaas zit als een tweede huid over uw hoofd en staat garant voor een goede ventilatie en vochtregulatie. De basis is in allerlei mogelijke vormen en afmetingen te maken. Ook de dikte van de basis kan naar eigen voorkeur bepaald worden. 
  • Het haar en de samenstelling daar van op het haarwerk is of geheel synthetisch, of volledig van echt haar of een mix in elke denkbare verhouding van beide. Elk model is in principe mogelijk. 
  • Soort bevestiging. Gezamenlijk met u bepalen we de gewenste bevestigsmethode. 

De levering van maathaarwerken is binnen 12 weken en dan wordt er een afspraak met u gemaakt voor een aflevering. Bij de aflevering krijgt u een persoonlijke demonstratie hoe om te gaan met het haarwerk. Waarbij alle zaken waar u tegen aan kan lopen goed uitgelegd worden. Zoals bijvoorbeeld; “Hoe zet ik het haarwerk goed op mijn hoofd?”, “Waar moet ik opletten bij het dragen van een haarwerk?” en “Hoe moet ik het haarwerk wassen?”. Vanzelfsprekend krijgt u ook op schrift de gebruiksaanwijzing van het haarwerk mee. 

Minstens zo belangrijk is de nazorg. Het is heel belangrijk dat u bijzonder tevreden met een haarwerk bent en blijft. Daarom wordt met u, standaard na ca. 2 weken dat u het haarwerk draagt, geheel gratis een ‘nazorg’ afspraak gemaakt. Alle eventuele probleempjes worden dan behandeld en/of gecorrigeerd. Natuurlijk kunt u ook direct bij ons langs komen wanneer er iets aan de hand is of als u nog dringende vragen heeft.

 

Corona Update:
Wegens covid-19 komen de maathaarwerken minder snel binnen.                                                                                                                                  Wij verwachten dat de bestelde en nog te bestellen haarwerken dit jaar nog binnen komen.